«Πρότυπο ομάδας»

Η Δόξα Δράμας πρέπει να μάθει από τα λάθη της όπως τόνισε ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης.

Μετά τη νίκη (4-3) στις Σέρρες ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης μίλησε για τον Γολγοθά του Πανσερραϊκού και χαρακτήρισε την ομάδα του, τη Δόξα Δράμας πρότυπο. Εξέφρασε, μάλιστα, τη χαρά του που αποτέλεσε μέλος των «Μαυραετών» για ένα εξάμηνο και είπε:

«Εύχομαι στον Πανσερραϊκό να γυρίσει γρήγορα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τα παιδιά τράβηξαν έναν Γολγοθά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Από την άλλη νιώθω πολύ χαρούμενος που υπήρξα έστω και για έξι μήνες, κανείς δεν ξέρει το μέλλον, παίκτης της Δόξας Δράμας. Είναι ένα πρότυπο ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, όχι μόνο στη Β' Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω από τον πρόεδρο μέχρι το τελευταίο κομμάτι της ομάδας, γιατί λειτούργησαν όλα άψογα.

Εύχομαι στη Δόξα να καταφέρει του χρόνου αυτό που δεν κατάφερε φέτος, μαθαίνοντας από τα λάθη μας όλοι. Κάναμε ένα ανοικτό και καλό παιχνίδι, πήραμε αυτό που θέλαμε. Ο κόουτς μας είχε προϊδεάσει ότι δεν θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Το καταλάβαμε αν και δεχτήκαμε αρκετά γκολ. Στο τέλος κρατάμε τη γλύκα που είναι η νίκη και φεύγουμε για διακοπές χαρούμενοι».

Last modified onΔευτέρα, 28 Μάιος 2018 04:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep