«Λαβωμένη» στη Σπάρτη

Στη Λακωνία από την Παρασκευή (9/2) η αποστολή της Δόξας Δράμας χωρίς τους Γουνδουλάκη, Κάσες και Νατσιόπουλο. 

[googlead][/googlead]

Δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για την Δόξα Δράμας, αυτή την φορά την Κυριακή (11/2) κόντρα στην Σπάρτη. Οι «Μαυραετοί» βρίσκονται από την Παρασκευή (9/2) στην πρωτεύουσα της Λακωνίας, καθώς όπως και στο ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα, ο Νίκος Κωστένογλου αποφάσισε η ομάδα του να μεταβεί νωρίτερα στον προορισμό της για διάφορους λόγους. 

Σε αυτό το ταξίδι, η αποστολή των Δραμινών είναι «λαβωμένη» μιας και δεν βρίσκονται σε αυτή ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά επτά «πρωτοκλασάτοι» ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα ο Γουνδουλάκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, ενώ οι Κάσες και Νατσιόπουλος συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από ίωση. Σε αυτούς πρέπει να προσθέσει κανείς και την τετράδα των τραυματιών, Μπαϊκαρά, Ματσούκα, Σπυρόπουλου και Στεφάνοβιτς.

Έτσι την αποστολή αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Βούρας, Μένκα, Βιτλής, Ντατίδης, Πεταυράκης, Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνος, Τσούτσης, Κουσκουνάς, Τζόκιτς, Μαρκόπουλος, Αρναρέλλης, Καπνίδης, Λίτσκας, Όστοϊτς, Γκότοβος, Γεωργιάδης, Ριζογιάννης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 10 Φεβρουάριος 2018 14:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep