Άρτα από... Πέμπτη

Δύο ημέρες πριν το ματς με τον Καραϊσκάκη αναχώρησε για την Άρτα η αποστολή της Δόξας Δράμας.

[googlead][/googlead]

Νέα αρχή θέλει να κάνει η Δόξα Δράμας στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (27/01, 15:00 ΕΡΤ3) απέναντι στον Καραϊσκάκη. Την Παρασκευή (26/01) συμπληρώνονται δύο μήνες από τότε που οι Δραμινοί πανηγύρισαν νίκη (4-0 τον Εργοτέλη) και ευελπιστούν ότι το ντεμπούτο του Νίκου Κωστένογλου θα συνδυαστεί με την επιστροφή στις επιτυχίες.

Ο νέος τεχνικός των «Μαυραετών» αποφάσισε όπως η αποστολή αναχωρήσει δύο ημέρες πριν το ματς για την Άρτα. Έτσι, μετά την προπόνηση της Πέμπτης (25/01) η Δόξα Δράμας αναχώρησε από τη βάση της και παραμονή του αγώνα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της σε εγκαταστάσεις τοπικής ομάδας.

Όσο για τα προβλήματα; Οι Σπυρόπουλος, Κάσες, Νατσιόπουλος, Στεφάνοβιτς δεν υπολογίζονται, ενώ εκτός μένει και ο γκολκίπερ, Βασιλειάδης.

Διαθέσιμοι, λοιπόν, θα είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News οι: Βούρας, Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Όστοϊτς, Βιτλής, Παπαζούδης, Κουσκουνάς, Πεταυράκης, Ντατίδης, Ματσούκας, Μπαϊκαρά, Ριζογιάννης, Λίτσκας, Σιώπης, Μαρκόπουλος, Αρναρέλλης, Σταματόπουλος, Τσούτσης, Γουνδουλάκης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 25 Ιανουάριος 2018 17:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep