Χωρίς προπόνηση η Δόξα

Λόγω της ταλαιπωρίας από την οχτάωρη (!) καθυστέρηση της πτήσης για Ηράκλειο ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Άγγελος Διγκόζης προτίμησε να ξεκουράσει τους παίκτες του. 

[googlead][/googlead]

Η ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή της Δόξας Δράμας στο ταξίδι της για το Ηράκλειο είχε σαν αποτέλεσμα να ματαιωθεί η προγραμματισμένη προπόνηση για την Τρίτη (16/1) επί Κρητικού εδάφους και συγεκκριμένα στο ΒΑΚ.

Ο Άγγελος Διγκόζης βλέποντας τους παίκτες του καταπονημένους από την σχεδόν οχτάωρη (!) αναμονή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» (η πτήση ήταν προγραμματισμένη για αναχώρηση στις 08:15, αλλά, λόγω της πυκνής ομίχλης, έφυγε για το «Ν. Καζαντζάκης» λίγο μετά τις 15:00) προτίμησε να τους ξεκουράσει εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (17/1, 17:00, ΕΡΤ WEB TV).

Άλλωστε οι «Μαυραετοί» προέρχονται από ένα επίπονο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Πόντου και δεδομένα θα χρειαστούν πολλές δυνάμεις και κόντρα στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, με στόχο φυσικά την επιστροφή στις νίκες μετά από έξι παιχνίδια. 

Να θυμίσουμε πως την αποστολή αποτελούν οι: Βούρας, Μένκα, Σπυρόπουλος, Σιώπης, Βιτλής, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Όστοϊτς, Αρναρέλλης, Κάσες, Κουσκουνάς. Ματσούκας, Μαρκόπουλος, Νατσιόπουλος, Μπαϊκαρά, Λίτσκας, Ντατίδης. Γουνδουλάκης, Ριζογιάννης.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep