«Τίποτα δεν έχει κριθεί»

Ο τιμωρημένος Άγγελος Διγκόζης είδε τον αγώνα της Δόξας με τον ΑΟΧ Κισσαμικό από την κερκίδα. Ο τιμωρημένος Άγγελος Διγκόζης είδε τον αγώνα της Δόξας με τον ΑΟΧ Κισσαμικό από την κερκίδα.

Ο Άγγελος Διγκόζης δήλωσε ότι είναι στεναχωρημένος με το 1-1 της Δόξας απέναντι στον Κισσαμικό.

[googlead][/googlead]

Η Δόξα έμεινε στο 1-1 με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στη Δράμα και ο Άγγελος Διγκόζης δήλωσε ότι αυτό το αποτέλεσμα προκαλεί στεναχώρια. Πάντως δεν το βάζει κάτω ο τεχνικός των «μαυραετών», ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει ακόμη δρόμος στο πρωτάθλημα.

Στη συνέντευξη τύπου ανέφερε: «Το σημερινό αποτέλεσμα μας αφήνει στεναχωρημένους. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να φθάσουμε στη νίκη. Βρήκαμε μία ομάδα που αγωνίστηκε κάτω από το κέντρο. Προσπαθήσαμε να την διασπάσουμε από τα πλάγια, τα καταφέραμε, χωρίς να κάνουμε τη μεγάλη ευκαιρία. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαμε την κατοχή. Περιορίσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Σημειώσαμε το γκολ και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για δεύτερο. Δεχθήκαμε την ισοφάριση σε ένα χρονικό σημείο που ο τερματοφύλακάς δεν είχε πιάσει την μπάλα!

Υπάρχει ακόμη δρόμος. Πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Επέλεξα τον Ματσούκα για λόγους τακτικής. Δεν έχω μιλήσει για μεταγραφές, θα ήταν άδικο γι’ αυτά τα παιδιά, αλλά τώρα στο κενό του πρωταθλήματος θα το κάνω».

Τους παίκτες της Δόξας εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Γκότοβος, που είπε: «Είμαστε δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα. Για ένα ακόμη παιχνίδι δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε αγωνιστικά. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα.

Σηκώνουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του. Χρειάζεται λίγο υπομονή. Έχουμε δείξει καλά δείγματα. Μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα και στο τέλος θα ανταμειφθούμε. Δεν έχω δει διαφορά από τις άλλες ομάδες. Η διάρκεια και τα αποτελέσματα θα κρίνουν τα πάντα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep