Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καμία επαφή στη Δόξα

Η Δόξα Δράμας το τελευταίο διάστημα δεν συμμετέχει ούτε στις εκδηλώσεις της διοργανώτριας. Η Δόξα Δράμας το τελευταίο διάστημα δεν συμμετέχει ούτε στις εκδηλώσεις της διοργανώτριας.

Ούτε τυπικό εκπρόσωπο στην άτυπη συνάντηση στην Football League δεν είχε η Δόξα Δράμας και όλα μοιάζει να έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Η Δόξα Δράμας έχει μείνει αρκετό καιρό τώρα εκτός πραγματικότητας στην Football League και οι παρουσίες της στην σεζόν που πέρασε στα διοικητικά συμβούλια ήταν περιορισμένες. Σε ένα από τα πιο σημαντικά για το μέλλον της κατηγορίας που έγινε την Τρίτη (22/7) το μεσημέρι στα γραφεία της διοργανώτριας, θα περίμενε κανείς πως θα ήταν κάποιος άνθρωπος για να ενημερωθεί για τα δεδομένα και να έχει μια επαφή με τους ανθρώπους της Football League για την επόμενη ημέρα της κατηγορίας, αλλά και της Δόξας. Είναι χαρακτηριστικό πως από την συνάντηση που ήταν ακόμη και οι ομάδες που ανέβηκαν έλειπαν μόνο η Δόξα Δράμας, ο Αγροτικός Αστέρας και ο Πιερικός. 

Τελικά δεν υπήρξε κίνηση, οι πιθανότητες όσα κυλά ο χρόνος είναι περιορισμένες για να καταφέρει η Δόξα Δράμας να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League και πλέον τώρα μοιάζει με θαύμα να προλάβουν να χτίσουν αρχικά διοίκηση και στη συνέχεια ομάδα μέσα σε ελάχιστες εβδομάδες.

Last modified onΤετάρτη, 23 Ιούλιος 2014 08:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep