Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη Δόξας με Ξάνθη

Οι «μαυραετοί» επιβλήθηκαν 2-1 της Ξάνθης σε φιλικό παιχνίδι στη Δράμα.

Την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να κατέβουν στο φιλικό με την Ξάνθη οι παίκτες της Δόξας Δράμας, αλλά τα κατάφεραν μια χαρά. Νίκησαν με 2-1 τη... σουπερλιγκάτη ομάδα του Νίκου Κεχαγιά, με τον Γιώργο Κουδούνη να χρησιμοποιεί αρκετούς ποδοσφαιριστές. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 36'. Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης Ζαρόπουλος έχασε τη μπάλα έπειτα από σύγκρουση με τον Μπαρέτα και ο Κάσσος που καραδοκούσε με πλασέ βρήκε δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και ενώ η Ξάνθη πίεζε για την ισοφάριση, οι «μαυραετοί» έφυγαν στην αντεπίθεση, με τον Ετόφ να κερδίζει τις κόντρες και με πλασέ να νικά τον Κυριακίδη στο 74' και να γράφει το 2-0. Ένα λεπτό μετά έγινε το 2-1. Ο Παπαδημητρίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δαύκου. Χρόνο συμμετοχής για τη Δόξα πήρε ο τέως αμυντικός της Καβάλας, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, ο οποίος μάλιστα στο ξεκίνημα του φιλικού δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Άφησε πάντως θετικές εντυπώσεις.

Ο Κουδούνης δοκίμασε ακόμα δύο νέους παίκτες. Τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Παπαμιχαήλ (προέρχεται από την Προσοτσάνη), αλλά και τον 25χρονο περιφερειακό επιθετικό Κωνσταντίνου (έπαιζε στην αγγλική Welling).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γ. Κουδούνης): Δαύκος, Ρεβυθόπουλος, Στεργιαννός, Σιάμπος, Γελαδάρης, Κίκοφ, Κυριακίδης, Χιντασέλι, Κάσσος, Μοσχάκης, Διαμαντόπουλος. Έπαιξαν και οι: Περπερίδης, Μπουτζίκος, Στόικος, Βλασόπουλος, Περσίδης, Ετόφ, Κανετίδης, Παπαμιχαήλ, Κωνσταντίνου, Ιωσηφίδης, Μπάμπουρας, Χαραλαμπίδης.

ΞΑΝΘΗ (Ν. Κεχαγιάς): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαρέττας, Βάλλας, Τσαμούρης, Βασιλακάκης, Ντε Γκούζμαν, Σουάρεζ, Τριάδης, Μαρίν, Ράνος. Αγωνίστηκαν και οι Κάλβο, Χοσέμι. Φλίσκας, Κυριακίδης, Ορφανίδης Λ., Πασχαλάκης, Παπαδιώτης, Παπαδημητρίου, Κολλαράς.

Last modified onΣάββατο, 03 Μάιος 2014 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep