Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τους βγάλαμε ασπροπρόσωπους»

Ο Πασχάλης Κάσσος δήλωσε ότι οι παίκτες της Δόξας Δράμας έκαναν το καθήκον τους και έσωσαν την ομάδα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν ασπροπρόσωπους όσους τους εμπιστεύτηκαν. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πασχάλης Κάσσος στο «metrosport»:

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Με αυτά που περάσαμε, τόσο ο κόσμος, όσο και εμείς θεωρώ ότι ήταν πετυχημένη η χρονιά. Τέλος καλό, όλα καλά. Έγιναν πολλά. Δύσκολα ήταν. Αλλαγές προπονητών, αποχωρήσεις παικτών. Δεν κάναμε προετοιμασία ουσιαστικά. Κάναμε ωστόσο το καθήκον μας και σίγουρα υπάρχει μία ικανοποίηση. Θεωρώ ότι βγάλαμε ασπροπρόσωπους όσους μας εμπιστεύτηκαν. Ήταν μία επιτυχία, με την έννοια ότι οι στόχοι που τέθηκαν εξ αρχής, τουλάχιστον υλοποιήθηκαν».

Για το ότι η Δόξα Δράμας αξίζει να αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα: «Η Δόξα είναι ένας σύλλογος που τα έχει όλα. Θα πρέπει σίγουρα να βρεθεί μία λύση διοικητικά, γιατί θεωρώ πώς έχει όλες τις δυνατότητες για να βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα. Βέβαια, για μας τους ποδοσφαιριστές, αφού πλέον τελείωσε η χρονιά, είναι ακόμη νωρίς, ακόμη δεν ξέρουμε τι θα γίνει».

Για τις εμπειρίες που πήρε φέτος: «Σίγουρα με βοηθάει πολύ το γεγονός ότι είχα ευκαιρίες. Κρατάω τις συμμετοχές, την εμπειρία, τα γκολ. Πιστεύω, επίσης, ότι ως ομάδα εκεί που χρειάστηκε δείξαμε ότι ήμασταν ενωμένοι και το σημαντικό είναι πώς είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας, κάτι που μας βοήθησε σημαντικά στην προσπάθεια για να έρθει η παραμονή, που ήταν κάτι αυτονόητο».

Last modified onΤρίτη, 01 Απρίλιος 2014 17:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep