Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Αίσιο τέλος για τη Δόξα Δράμας

Με το... ενάμιση πόδι στην παραμονή η Δόξα Δράμας.

Σε απόσταση επτά πόντων από τη ζώνη υποβιβασμού βρέθηκε η Δόξα Δράμας με το τρίποντο σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου. Οι Μαυραετοί παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, απέδειξαν ότι όταν μπαίνουν στο γήπεδο τα ξεχνούν όλα και πλέον μόνο αν αυτοκτονήσουν δεν θα δώσουν αίσιο τέλος σε μία επεισοδιακή χρονιά.

Η Δόξα Δράμας μαθηματικά δεν έχει σωθεί, αλλά θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω - δεδομένου και του δύσκολου προγράμματος της Καβάλας για να μπλέξει. Έτσι, θέλει μία ακόμα νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Φυσικά, δεν αποκλείεται ακόμα και η ισοπαλία την προσεχή εβδομάδα στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό να της είναι αρκετή, καθώς ο Βατανιακός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας και η Καβάλα δοκιμάζεται στην Κέρκυρα.

Υπενθυμίζεται ότι ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τον Πιερικό, η εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και η αυλαία κλείνει με τον Βατανιακό εκτός έδρας. Οι Δραμινοί υπερτερούν στην ισοβαθμία με την Καβάλα, καθώς έχουν μία νίκη και μία ισοπαλία.

Last modified onΔευτέρα, 10 Μάρτιος 2014 14:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep