Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στενοχωρήσαμε τον κόσμο»

Ο Κώστας Βασιλακάκης αναφέρθηκε στις αλλαγές των Γελαδάρη, Περπερίδη, που στοίχισαν στη Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Κώστας Βασιλακάκης: «Εμείς θέλαμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε. Στενοχωρήσαμε τον κόσμο, στενοχωρηθήκαμε και εμείς. Μπήκαμε καλά. Πάντα έχουμε το μόνιμο πρόβλημα. Όταν φτάνει η μπάλα στην επίθεση δεν μπορούμε να την κρατήσουμε. Και σε αυτό παίζει ρόλο η ποιότητα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καινούργια ομάδα, με παίκτες που κάνουν τη ζημιά.

Χάναμε 1-0 στο πρώτο μέρος. Θέλαμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Είπαμε να μπούμε με την ίδια ορμή. Προσπάθησαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ. Και όσο περνούσε η ώρα, ακόμη πιο δύσκολα ήταν τα πράγματα. Πρέπει να συνεχίσουμε, να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται. Στο ημίχρονο είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές με τον Γελαδάρη (σφίξιμο στο δικέφαλο) και τον Περπερίδη (ζημιά με τον ώμο). Χάσαμε δύο έμπειρους παίκτες».

Για το προσεχές ματς με τον Αιγινιακό: «Εμείς μέσα έξω προσπαθούμε να παρόυμε τους βαθμούς. Θα πάμε για να παλέψουμε και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς που χρειαζόμαστε. Ανεξάρτητα απο τα προβλήματα που έχουμε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Έτρεξαν, προσπάθησαν. Δεν τελειώνουμε τις επιθέσεις μας σωστά, όπως πρέπει».

Last modified onΚυριακή, 02 Φεβρουάριος 2014 22:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep