Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στη Δόξα ο Μοσχάκης!

Ο Γιώργος Μοσχάκης υπέγραψε στη Δόξα Δράμας και ανακοινώθηκε.

Ο 24χρονος πρώην παίκτης της Αναγέννησης Γιαννιτσών επέλεξε τους «μαυραετούς» ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και επέστρεψε σε αυτούς έπειτα από δυόμιση χρόνια. Ο Θεσσαλονικιός μέσος έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Ηρακλή, Θερμαϊκό, Πανθρακικό και Κέρκυρα.

«Η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μοσχάκη.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο Γιώργος Μοσχάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1989 στην Θεσσαλονίκη. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει ύψος 1,72 και είμαι 65 κιλά. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στις αρχές του 2008 χωρίς όμως να πραγματοποιήσει κάποια συμμετοχή με την επαγγελματική ομάδα. Το ντεμπούτο του σε επαγγελματικό πρωτάθλημα το πραγματοποίησε με τον Θερμαικό (6 συμμετοχές) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009. Η επόμενη χρονιά τον βρίσκει στην Αναγέννηση Γιαννιτσών όπου πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα με τελικό απολογισμό 26 εμφανίσεις και 4 γκολ. Η Δόξα Δράμας είναι ο επόμενος σταθμός της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας με την οποία την προηγούμενη χρονιά είχε 30 εμφανίσεις και 3 γκολ. Ακολούθως θα περάσει από τον Πανθρακικό (7 συμμετοχές), Κέρκυρα (1 συμμετοχή) για να επιστρέψει στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (14 συμμετοχές και 2 γκολ), αλλά πριν από λίγες ημέρες έλυσε τη συνεργασία και υπέγραψε συμβόλαιο με τη Δόξα Δράμας».

Ο Μοσχάκης αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε στο sportdrama.gr: « Για μένα δεν ήταν δύσκολο να προτιμήσω την Δράμα και τη Δόξα από τις άλλες ομάδες και τις πόλεις τους, από τις οποίες είχα προτάσεις. Η χρονιά που έκανα στην Δράμα ήταν ο λόγος που με έσπρωξε να επιλέξω την Δόξα. Ένιωσα το τι σημαίνει να φοράς την φανέλα της και την δύναμη του κόσμου της. Θυμάμαι την δύναμη που έδινε αυτός ο κόσμος σε κάθε προσπάθεια σε κάθε καλή εμφάνιση και σε κάθε γκολ και νίκη»!

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιανουάριος 2014 12:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep