Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πολλά τα προβλήματα...»

Ο Δημήτρης Γελαδάρης αναφέρθηκε στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα στη Football League.

Ο 39χρονος αμυντικός της Δόξας Δράμας Δημήτρης Γελαδάρης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm και μίλησε για την έως τώρα πορεία, τη συμπαράσταση των οπαδών, τα οικονομικά προβλήματα και το γεγονός ότι πηγαίνει σχολείο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, ξεκινήσαμε αργά προετοιμασία με τα διοικητικά προβλήματα που υπήρξαν το καλοκαίρι. Όλα αυτά έπαιξαν τον ρόλο τους. Από τη μεριά μας παλέψαμε όλα τα παιχνίδια και κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Για το πρωτάθλημα: «Στο περσινό πρωτάθλημα το επίπεδο ήταν υψηλότερο. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Σε πολλές ομάδες πολλοί ποδοσφαιριστές παραμένουν απλήρωτοι για τρεις, τέσσερις και παραπάνω μήνες. Και μην νομίζει ο κόσμος ότι οι ποδοσφαιριστές πλέον παίρνουν πολλά λεφτά, ειδικά στις μικρές κατηγορίες. Οι ποδοσφαιριστές τα βγάζουν δύσκολα πέρα και δεν υπάρχουν πλέον τα χρήματα και τα συμβόλαια του παρελθόντος ».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι δωδέκατός μας παίκτης και δεν μας έχει εγκαταλείψει ποτέ. Αγαπάει πολύ την ομάδα, είναι πρώτα Δόξα και μετά βάζουν τις μεγάλες ομάδες. Σε όποια έδρα και αν έχουμε πάει πάντα ο κόσμος μας ήταν εκεί για να μας υποστηρίξει».

Για το γεγονός ότι πηγαίνει σχολείο: «Εδώ και πέντε χρόνια πηγαίνω νυχτερινό σχολείο, για δικούς μου λόγους καθώς από μικρός για πολύ σημαντικούς λόγους, βιοποριστικούς λόγους αναγκάστηκα να το σταματήσω. Πολλές φορές τα προβλήματα στην ζωή είναι πολλά. Μ’αρέσει που το κάνω, δεν το βλέπω σαν αγγαρεία και έχω και περαιτέρω στόχους μετά από αυτό».

Last modified onΤρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 21:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep