Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καμία ένταση...»

Η Δόξα Δράμας αναφέρθηκε στο επεισόδιο Δερμεδεσιώτη, Περσίδη.

Η διοίκηση της Δόξας Δράμας με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε στα όσα διαδραματίστηκε πριν την έναρξη του αγώνα με την Καβάλα μεταξύ του μασέρ, Πασχάλη Δερμεδεσιώτη και του γενικού αρχηγού, Δημήτρη Περσίδη. Υποστήριξε δε, πως δεν υπήρξε καμία ένταση...

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με την αναφορά στον σημερινό τύπο, για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον μασέρ της ομάδας Πασχάλη Δερμεδεσιώτη πριν από την έναρξη του αγώνα με την Καβάλα, η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει υπεύθυνα στους φίλους και οπαδούς της ομάδας τα εξής: Ο υπάλληλος της ομάδας, χωρίς να έχει άδεια από τη διοίκηση ή τον προπονητή, πήρε ρεπό και δεν παρουσιάστηκε στην τελευταία προπόνηση της Δόξας Δράμας, πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι. Μετά την ενέργειά του αυτή, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αποφάσισε να μην συμμετέχει στην αποστολή για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Αφού ειδοποιήθηκε από τον γενικό αρχηγό, Δημήτρη Περσίδη, ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, εκείνος παρουσιάστηκε αυτόβουλα έξω από τα αποδυτήρια πριν από την έναρξη του αγώνα. Μετά από συζήτηση που διενεργήθηκε σε ήρεμο τόνο και εκτός των αποδυτηρίων, ο υπάλληλός μας ήταν ανένδοτος να αποχωρήσει, οπότε κλήθηκε ο υπεύθυνος της Αστυνομίας που είχε αναλάβει την τήρηση της τάξης στον συγκεκριμένο χώρο και του ζήτησε να απομακρυνθεί, όπως και συνέβη μερικά λεπτά αργότερα χωρίς να δημιουργηθεί ένταση».

Last modified onΤρίτη, 26 Νοέμβριος 2013 00:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep