Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βασιλακάκης: «Πρόβλημα στο γκολ»

Ο Κώστας Βασιλακάκης υποστήριξε ότι η Δόξα Δράμας έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Ο τεχνικός των «μαυραετών» τόνισε ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Βασιλακάκης μετά την ήττα της Δόξας Δράμας:

«Δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι που κατά την άποψή μου και βάσει των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν που ήταν ελάχιστες, πιστεύω ότι αν όχι να το κερδίσουμε τουλάχιστον να μην το χάσουμε. Όμως το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Αδρανήσαμε σε μία φάση όπου κάναμε απανωτά λάθη και δυστυχώς το πληρώσαμε. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις με την ταχύτητα και την ποιότητα που έχουν ορισμένοι παίκτες να μπορέσουμε στον αιφνιδιασμό και ξέροντας ότι ο Τύρναβος θα ανέβαινε ψηλά επειδή έπαιζε στην έδρα του, να βρούμε χώρους, να τους εκμεταλλευτούμε αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε. Αυτό είναι και το πρόβλημά μας. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και ψύχραιμοι όταν φτάνουμε στην αντίπαλη εστία.

 

Για το επίπεδο της φετινής Football League: «Το επίπεδο είναι πιο χαμηλό σε σχέση με πέρυσι. Εδώ έχει πέσει το επίπεδο της Σούπερ Λίγκ. Μπήκανε στο πρωτάθλημα ορισμένες ομάδες που δεν έχουν τη δυναμική κάποιων άλλων ή ότι οι οικονομικές συγκυρίες που υπάρχουν αναγκάζουν τις ομάδες να μη φέρνουν καλούς παίκτες. Από την άλλη βέβαια το καλό είναι δίνεται η δυνατότητα σε πολλά νεαρά παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο και όσα είναι ικανά να καταξιωθούν στο χώρο».

Last modified onΚυριακή, 13 Οκτώβριος 2013 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep