Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η Δόξα είναι... καταδικασμένη»

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος δήλωσε ότι για τη Δόξα στόχος δεν μπορεί να είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Ο επιθετικός της Δόξας, που σκόραρε το νικητήριο γκολ επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, μίλησε στο Μέτροσπορτ και είπε: «Είναι πολύ σημαντικό και πολύ ευχάριστο να σκοράρεις και να κερδίζει η ομάδα. Παρ? όλα αυτά δεν έχει καμία σημασία. Σαφώς και θέλω να σκοράρω. Αυτή είναι η δουλειά του επιθετικού. Πάνω απ? όλα ωστόσο μετράει το να κερδίζει η ομάδα και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Το ματς με την Καρδίτσα ήταν δύσκολο. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες, ωστόσο δουλέψαμε όπως έπρεπε και ευτυχήσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν ήταν εύκολο, αλλά στο τέλος μετράει η νίκη».
Για το γεγονός ότι καθυστέρησε να ξεκινήσει προετοιμασία η Δόξα σχολίασε: «Για μας είναι δύσκολο, δεν είχαμε φιλικά πολλά, ούτε τον απαραίτητο χρόνο για να δέσει η ομάδα. Έγινε μία νέα αρχή στη Δόξα, κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά και θεωρούμε ότι θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο μέσα από τη δουλειά μέρα με τη μέρα».
Όσο για το αν είναι στόχος η παραμονή, είπε: «Είμαστε σε μία ιστορική ομάδα. Σε μία μεγάλη ομάδα και αυτό μας δίνει δύναμη, ώθηση και ελπίδα για τη συνέχεια. Συν τοις άλλοις, το ευχάριστο είναι ότι έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Δεν θεωρώ ότι στόχος είναι η παραμονή. Όταν μιλάμε για τη Δόξα δεν μπορεί να είναι στόχος η παραμονή. Είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστήσουμε και να παίζουμε για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Last modified onΠέμπτη, 10 Οκτώβριος 2013 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep