Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα γύρισε ο Ούτσα

Δεν θα προχωρήσει τελικά η απόκτηση του Γκονζάλο Ούτσα από τη Δόξα Δράμας.

Ο Αργεντινός φορ παρότι είχε συμφωνήσει με τους «μαυραετούς» για να έρθει στη Δράμα, ξαφνικά άλλαξε γνώμη και ενημέρωσε ότι θα παραμείνει στην πατρίδα του την Αργεντινή, λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του. Η εξέλιξη αυτή άφησε «ξεκρέμαστη» τη Δόξα Δράμας, που αναγκαστικά θα πάει μέχρι τον Ιανουάριο με τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο και τον Βούλγαρο Γιορντάν Ετόφ.

Από εκεί και πέρα, πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο γήπεδο της Δόξας για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Η ΠΑΕ, άλλωστε, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο που έδωσε το παρών: «Όλα κύλησαν καλά στην συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου. Ευχαριστούμε θερμά όλους αλλά και όλες εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας , περνώντας 3,5ώρες με τραγούδι και χορό. Ευχαριστούμε όλους εσάς που δείξατε πόσο ΔΟΞΑ είστε και πόσο Δόξα έχετε.

Η νέα Διοίκηση Δίνει υπόσχεση , ότι θα προσπαθεί πάντα και με γνώμονα ΜΟΝΟ το συμφέρον της ΔΟΞΑΣ για το καλύτερο. Αλλά ειλικρινά χωρίς εσάς , δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά.

Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ….

Η ΔΟΞΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…..

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ… ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ».

Last modified onΚυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2013 11:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep