Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είστε ελεύθεροι να φύγετε»

Ο Αργύρης Λίβας δήλωσε ότι όποιος παίκτης της Δόξας Δράμας επιθυμεί να αποδεσμευτεί, είναι ελεύθερος να το κάνει.

Ο νομικός εκπρόσωπος τόνισε παράλληλα στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ότι είναι λυπητερό που δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για την αγορά της ΠΑΕ.

Η δήλωση του Αργύρη Λίβα:

«Με αφορμή την ανοιχτή επιστολή των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, εξ’ ονόματος και για λογαριασμό του πελάτη μου Αθανάσιου Σάμιου, πρώην Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ, δηλώνω τα κάτωθι:

Είναι λυπηρό για όλους και περισσότερο για τον ίδιο τον κύριο Σάμιο το γεγονός της μη ύπαρξης επενδυτικού ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ. Λυπηρότερο είναι το γεγονός ότι παρά τις κραυγές και τα δημοσιεύματα δεν έχει εμφανιστεί ΚΑΝΕΙΣ, φορέας ή φυσικό πρόσωπο, που να μπορεί να αναλάβει ως Πρόεδρος δια της προσωπικής του ευθύνης τις τύχες της ομάδας, γεγονός που όχι μόνο δεν χρειάζεται μεταβίβαση μετοχών, αλλά τυγχάνει της υποστήριξης όλων των ενδιαφερομένων και κυρίως του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ.Σάμιου.

Στα πλαίσια των ανωτέρω οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ επιθυμεί την αποδέσμευσή του, προκειμένου να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα, είναι ελεύθερος να το πράξει.

Μετά τιμής

Ανάργυρος Λίβας».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Αύγουστος 2013 14:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep