Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το σίριαλ συνεχίζεται!

Επανήλθαν στο προσκήνιο για την αγορά της Δόξας Δράμας οι αδερφοί Σεργιάδη και όπως όλα δείχνουν δεν έχει τελειώσει το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών!

Ακόμη ένα επεισόδιο παίχτηκε στο σίριαλ της πώλησης της Δόξας Δράμας στους αδερφούς Σεργιάδη. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από το περιβάλλον των ενδιαφερομένων, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο Αργύρη Λίβα, από τον οποίο ζήτησαν γίνει έλεγχος σε κάποια παραστατικά της ΠΑΕ. Ο Θανάσης Σάμιος δέχθηκε το αίτημά τους, με αποτέλεσμα ο λογιστής της ΠΑΕ να τα παραδώσει στους υποψήφιους επενδυτές. Μάλιστα, τα αδέρφια Σεργιάδη τονίζουν ότι το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών θα έχει τελειώσει το αργότερο έως την προσεχή Δευτέρα (29/7).

Ανακοίνωση, στο μεταξύ, εξέδωσαν τα μέλη της Λέσχης φίλων της Δόξας Δράμας:

«Ενημερώνουμε όλους τους Δραμινούς φίλαθλους ότι την Δευτέρα 29-7-2013 και ώρα 21:00 στην καφετερία ΠΛΑΖΑ του κου Παπαλάμπρου θα γίνει συνάντηση της Λέσχης Φίλων Δόξας με σκοπό την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις αγοροπωλησίας της ομάδος. Η συγκέντρωση είναι ανοιχτή για όλους τους φιλάθλους, τόσο για τα μέλη αλλά, και γενικά για όσους θέλουν να ενημερωθούν και αγαπούν την Δόξα».

 

Last modified onΠαρασκευή, 26 Ιούλιος 2013 12:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep