Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μήπως έκανα λάθος;»

Αφοπλιστικός στις δηλώσεις του ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Απόστολος Χαραλαμπίδης.

 

Όταν ο τεχνικός των «μαυραετών» ρωτήθηκε για ποιο λόγο πραγματοποίησε δύο αλλαγές στις καθυστερήσεις του νικηφόρου φιλικού με τη Λάρισα απάντησε: «Το κάναμε για να πάρουμε το παιχνίδι. Για ψυχολογικούς λόγους. Μήπως ήταν λάθος αυτό;».

 

Και εν συνεχεία είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου διότι κάνανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίζαμε αντίπαλοι με μία πάρα πολύ καλή και μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ. Ήρθαμε σήμερα στη Λάρισα να παίξουμε καλά, να δείξουμε τις δυνατότητές μας και τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και νομίζω ότι το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Σίγουρα εμείς ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι, σε σχέση με την ΑΕΛ η οποία έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της πολύ νωρίτερα. Είμαστε μια νεανική ομάδα, η οποία περιμένει τις αποφάσεις ώστε να ξέρουμε που θα αγωνιζόμαστε και ανάλογα να προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι».

 

Καταλήγοντας απάντησε σε ερώτηση για το ποια κατηγορία εκτιμά ότι πρέπει να αγωνίζεται η ομάδα του είπε: «Εμείς πιστεύουμε ότι το δίκαιο είναι η Δόξα Δράμας να αγωνίζεται στη Superleague».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep