Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οργανώνεται η Λέσχη

Η Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας ανακοίνωσε τις αποφάσεις της.

Οι φίλαθλοι των «Μαυραετών» προσπαθούν να οργανωθούν σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να βοηθήσουν, ώστε η Δόξα Δράμας να βρει λύσεις στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Έτσι, έπειτα από έκτακτη συνάντηση των μελών της Λέσχης, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου, Δημήτρη Καραγιαννίδη, αποφασίστηκαν τα εξής:

Α: Επαφή με επώνυμο Λογιστή για να μπει η Λέσχη στην διαδικασία έκδοσης Α.Φ.Μ και ταυτόχρονα επικοινωνία με το αστυνομικό τμήμα για την έκδοση Ειδικής Άδειας.

Β: Ανατέθηκαν σε επιτροπές των μελών που θα ξεκινήσουν επαφές με την τοπική κοινωνία και όχι μόνο , Δήμο Δράμας, Π.Α.Ε , και μια ειδική επιτροπή για την προσέγγιση μεγάλων χορηγών.

Γ: Δημιουργία ιστοσελίδας , μέσα από την οποία θα έχουμε επικοινωνία και θα έχουμε τον δικό μας και δικός σας χώρο για επικοινωνία και άμεση ενημέρωση θεμάτων της ομάδος μας.

Δ: Κάλεσμα σε νέα παιδιά, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια μας για την αναγέννηση της ΔΟΞΑΣ.

Ε: Η πρώτη επαφή με τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Κο Μλεκάνη Μιχάλη, ήταν σε πολύ καλό κλίμα με διάθεση επικοινωνιακή, με διάθεση επίλυσης, χωρίς βέβαια να παραλέιψουμε να πούμε ότι υπάρχουν και προβλήματα τεχνικής και θεσμικής φύσεως τα οποία αναλύθηκαν και φυσικά δεν αποτελούν ούτε στο ελάχιστο εμπόδιο για την υλοποίηση αυτού του έργου στο βοηθητικό του γηπέδου με πλαστκό ταρτάν τελευταίας γενεάς.

ΣΤ: Αλλάζωντας νοοτροπία, αλλάζουμε το ποδόσφαιρό μας.

Last modified onΚυριακή, 16 Ιούνιος 2013 13:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep