Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ενδιαφέρεται για Επαλέ η Δόξα

Ο Ζοέλ Επαλέ Ο Ζοέλ Επαλέ

Την «ψάχνουν» για τον Καμερουνέζο άσο οι Μαυραετοί.

 

Για την περίπτωση του Ζοέλ Επαλέ φέρεται να ενδιαφέρεται η Δόξα Δράμας. Οι Δραμινοί ακόμη δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται, ωστόσο εάν εξασφαλίσουν τον προβιβασμό τους στην Superleague, τότε δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του Καμερουνέζου εξτρέμ.

 

Ο Επαλέ επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή, μετά όμως τον υποβιβασμό του Γηραιού, έμεινε ελεύθερος. Αυτή τη στιγμή προπονείται με την ομάδα Νέων, μαζί με τους Πέτρο Κανακούδη και Πασχάλη Μελισσά. Οι τρεις τους είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που θεωρητικά ανήκουν ακόμη στο ρόστερ των κυανόλευκων.

 

«Η επιθυμία μου να κλείσω την καριέρα μου εδώ είναι μεγάλη. Ακόμη και στην προοπτική της Football League θα μείνω στον Ηρακλή», ξεκαθάρισε ο Επαλέ στον Ανδρέα Παντελή. Φυσικά στο ενδεχόμενο που ο Ηρακλής αγωνιστεί σε μικρότερη κατηγορία, που είναι και το πιθανότερο σενάριο, τότε ο 33χρονος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί ο ίδιος. Και η Δόξα θα είναι μία από τις επιλογές του, αφού οι Μαυραετοί εξετάζουν θερμά την περίπτωσή του.

 

Από εκεί και πέρα για τη Δόξα ακούστηκε και το όνομα του Γιώργου Γκαλίτσιου, χωρίς να επιβεβαιώνεται όμως από κάπου ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep