Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Στη Μπράγκα ο Κάπελ»

Στην Πορτογαλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας, Λεάντρο Κάπελ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Record».

Ήταν γνωστό ότι ο Λεάντρο Κάπελ δεν θα έμενε και τη νέα χρονιά στη Δόξα Δράμας. Όχι μόνο διότι η σχέση του με τους «μαυραετούς» έχει περάσει από πολλά κύματα, αλλά και διότι ο ίδιος αναζητούσε κάτι καλύτερο για την καριέρα του. Δημοσίευμα λοιπόν της πορτογαλικής «Record», το οποίο γράφτηκε και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, θέλει τον Ολλανδό ακραίο επιθετικό των «μαυραετών» να έχει συμφωνήσει με τη Μπράγκα.
Σας παραθέτουμε ακριβώς όσα επισημαίνονται στο ρεπορτάζ: «Η Μπράγκα εξακολουθεί να αποκτά καλούς ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν. Και σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποκτήσει τον Λεάντρο Κάπελ, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2017 και η μετακίνησή του δεν θα κοστίσει, διότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο 23χρονος, που γεννήθηκε στο Σουρινάμ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αριστερά στην επίθεση αλλά και ως δεύτερος επιθετικός».
Η ιστοσελίδα «zerozero.pt» αναπαρήγαγε το θέμα και στο δικό της δημοσίευμα γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού και πως τη μάχη για την απόκτησή του κέρδισε η Μπράγκα. Υπενθυμίζεται ότι ο Κάπελ ήρθε στη χώρα μας το 2010. Από τη Φόλενταμ στη Δόξα. Φέτος μετράει 31 συμμετοχές και 11 γκολ.

Last modified onΤετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 02:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep