Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Δείπνο σύσφιξης σχέσεων και ομιλία

Στη Δόξα Δράμας είναι διατεθειμένοι να δώσουν την τελική τους μάχη για είσοδο στα πλέι οφ.

Τα παιχνίδια που έρχονται είναι κρίσιμα για τη Δόξα Δράμας αναφορικά με την εξασφάλιση μιας θέσης στις πρώτες επτά. Οι παίκτες το έχουν αντιληφθεί, ωστόσο το προπονητικό επιτελείο φροντίζει να τους το υπενθυμίζει κάθε φορά. Όπως το έκανε το βράδυ της Πέμπτης (18/4), οπότε και η Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας παρέθεσε δείπνο στην ομάδα σε γνωστό ρεστοράν της πόλης. Δείπνο σύσφιξης σχέσεων και ενώ το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο τεχνικός της ομάδας, Παναγιώτης Τζαναβάρας, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους είπε μεταξύ άλλων: «Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια τον τελευταίο καιρό. Οι απουσίες λόγω τιμωριών και τραυματισμών είχαν σαν αποτέλεσμα να 'κολλήσουμε', αλλά πρέπει να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια στα παιχνίδια που μας απομένουν. Ακόμα και να μην τα καταφέρουμε, τουλάχιστον να πούμε ότι τα δώσαμε όλα».

Η προπόνηση της Πέμπτης (18/4) κύλησε ομαλά. Τα γνωστά προβλήματα υπάρχουν δηλαδή ενόψει Καβάλας. Τιμωρημένοι Μιλένκοβιτς και Κοντέων, επιστρέφουν από τραυματισμούς Σοϊλέδης, Στεργιανός, Πουλάκος και ο Ταραλίδης από τιμωρία.

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 19:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep