Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δράμα χωρίς… κάμερες

Η Λέσχη Φίλων Δόξας διαμαρτυρήθηκε στον ΟΤΕ ΤV για το ένα τηλεοπτικό ματς σε 28 αγωνιστικές.

Οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» με επιστολή τους στο συνδρομητικό κανάλι αναρωτήθηκαν, γιατί δεν μεταδίδονται αγώνες της ομάδας τους. Σε αυτή ανέφεραν:

«Με μεγάλη μας έκπληξη παρατηρούμε ότι παρόλο ότι έχει συμπληρωθεί περισσότερο του μισού πρωταθλήματος η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων της ομάδας μας παραμένει ελλειμματική (ένας αγώνας σε 28 παιχνίδια). Παρά το γεγονός ότι η Δόξα έχει ένα πολυπληθές κοινό που μεταφράζεται σε 100.000 Δραμινούς στα όρια του Νομού και άλλους 100.000 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εντούτοις οι αγώνες της ομάδας μας συνεχίζουν να μην προβάλλονται από το κανάλι σας, ενώ στον αντίποδα παρατηρούμε ότι προβάλλονται συγκεκριμένες ομάδες πολύ μικρότερης δυναμικής και απήχησης (π.χ Ηρ. Ψαχνών).

Η πολιτική αυτή είναι επιζήμια για το κανάλι σας και παραπλανητική έναντι των συνδρομητών σας στην περιοχή της Δράμας από την στιγμή που δεκάδες συνδρομητές συνδέθηκαν με σας γι’ αυτό τον σκοπό. Για να παρακολουθούν τους αγώνες της Δόξας. Δημιουργεί επίσης και συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού από την στιγμή που άλλες ομάδες απολαμβάνουν μεγαλύτερα κέρδη από την προβολή των αγώνων τους. Είναι σκόπιμο να μας ενημερώσετε για τους λόγους που ακολουθείτε αυτήν την πολιτική προκειμένου να είμαστε ενήμεροι για την ανανέωση των συνδρομών μας του χρόνου ή όχι.

Παρακαλούμε όπως ανταποκριθείτε στο δίκαιο αίτημα των χιλιάδων Δραμινών που ζητάνε την τηλεοπτική προβολή των αγώνων της ομάδας μας. Παρακαλούμε επίσης όπως μας ενημερώσετε για το πρόγραμμα μεταδόσεων από τούδε και στο εξής με την προσμονή σύντομα να παρακολουθήσουμε τόσους αγώνες της αγαπημένης μας Δόξας όσους επιτρέπει η ίση και δίκαια μεταχείριση.

Με εκτίμηση
Για την Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας
Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο».

Last modified onΔευτέρα, 18 Μάρτιος 2013 11:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep