Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τα μάτια μας... δεκατέσσερα »

Ο αρχηγός της Δόξας Δράμας, Γιάννης Ταραλίδης, δήλωσε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να εκμεταλλευτούν τις γκέλες που θα κάνουν οι άλλες ομάδες.

Ο Γιάννης Ταραλίδης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και μίλησε για τη νίκη με τον Πανσερραϊκό, αλλά και για τον Ηρακλή.

Για τον Ηρακλή και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής: «Ο Ηρακλής προσπαθεί κι αυτός να ανέβει. Αυτός όπως και εμείς θα έπρεπε να είναι στην πρώτη κατηγορία, είναι κρίμα να είναι στη Football League. Θα είναι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, θα μπορούσε να πάρει και την απευθείας άνοδο. Είναι όλα πολύ ρευστά στο πρωτάθλημα Εμείς από την άλλη, ίσως ήταν δύσκολα για εμάς αν ήμασταν στην πρώτη κατηγορία, να μην τα καταφέρναμε γιατί είμαστε μία πολύ νεανική ομάδα».

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανσερραϊκό: «Το γκολ ήταν στο τελευταίο πεντάλεπτο και ουσιαστικά όλη η ομάδα το έβαλε. Κάνουμε προπόνηση σε κάποια χωριά τριγύρω, λόγω της βροχής».

Για την πορεία της Δόξας Δράμας στη φετινή Football League:«Εμείς δεν έχουμε βάλει στόχο την άνοδο, απλά να είμαστε καλοί σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε η μοναδική ομάδα πιστεύω πως έχουμε κρατήσει χαμηλούς τόνους και ανεβαίνουμε στην βαθμολογία. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Έχουμε κρατήσει για δέκατο σερί παιχνίδι το αήττητο, ήταν μεγάλη νίκη αυτή κόντρα στον Πανσερραϊκό. Να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα για να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε ενδεχόμενες γκέλες των άλλων».

 

«Δελεαστικές τιμές»

Η Δόξα Δράμας έκανε γνωστό ότι με 50€ οι φίλοι της θα μπορούν να δουν τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας. «Στα πλαίσια της οικονομικής στενότητας που αντιμετωπίζουν χιλιάδες συμπολίτες μας και κατανοώντας τη δίψα των φιλάθλων της για να δούνε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα στους εντός έδρας αγώνες της, η ΠΑΕ Δόξα ανακοινώνει τις νέες μειωμένες τιμές πώλησης των εισητηρίων διαρκείας για τα εναπομείναντα 9 παιχνίδια στην έδρα μας που ανέρχονται στο ποσό των 50€, που πρακτικά σημαίνει ότι η τιμή εισιτηρίου για κάθε αγώνα ανέρχεται στο ποσό των 5.50€. Τα εισητήρια διαρκείας είναι για όλες τις θύρες εκτός της θύρας 2 (θύρα επισήμων)».

Last modified onΤετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2013 17:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep