Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Ρώσικη ρουλέτα»

Γλυκόπικρη η γεύση του Παναγιώτη Τζαναβάρα για την ισοπαλία της Δόξας στην Καλλιθέα.

 Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας χαρακτήρισε ρώσικη ρουλέτα το ματς με την Καλλιθέα και τόνισε πως η ισοπαλία του άφησε γλυκόπικρη γεύση, αφού η Δόξα θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να φύγει και με το διπλό από το «Γρ. Λαμπράκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού, της Δόξας Δράμας: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα πάρα πολύ δύσκολο γήπεδο και για τις δύο ομάδες. Η Καλλιθέα είναι μία ομάδα με καλή επιθετική λειτουργία και γενικά μία πολύ καλή ομάδα. Το ματς εξελίχθηκε σε ρώσικη ρουλέτα. Μία πάσα έφθανε για να μπει ένα γκολ. Πιστεύω όποιος το έβαζε θα κέρδιζε κιόλας τον αγώνα. Δεν το κατάφερε κανείς και ήρθε η ισοπαλία που μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Αφού δεν κερδίσαμε, πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό και συνεχίζουμε τη προσπάθεια με τον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου και τους οπαδούς μας, που έκαναν τόσο δρόμο. Καλή συνέχεια στην Καλλιθέα».

Σε ερώτηση του FL News για το έμεινε τελικά ικανοποιημένος από τη συγκομιδή των δύο βαθμών στα δύο δύσκολα σερί εκτός έδρας ματς με Λάρισα και Καλλιθέα, ο κ. Τζαναβάρας μας απάντησε: «Το τελευταίο καιρό παίζουμε καλά και έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Μας λείπει όμως το κάτι παραπάνω στην επιθετική λειτουργία. Ισως λίγο παραπάνω ευστοχία, τύχη ή και δουλειά. Ο βαθμός δεν μπορεί να μας αφήσει απογοητευμένους. Σίγουρα θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την επιθετική μας λειτουργία ενώ όπως είδατε έχουμε εντάξει και δύο καινούριους παίκτες στην ομάδα μας».

Σε ερώτηση για τον τραυματισμό του Σοϊλέδη, ο κ. Τζαναβάρας είπε πως ο αριστερός μπακ-χαφ της ομάδας του, υπέστη τράβηγμα, επομένως μόνο με θαύμα θα προλάβει το μεσοβδόμαδο ματς με τον Εργοτέλη. Μεγάλο πλήγμα για τους «μαυραετούς», αφού ο Σοϊλέδης είναι από τα βασικά στελέχη.

Τους παίκτες της Δόξας Δράμας, εκπροσώπησε ο Δημήτρης Μπαλής: «Παίξαμε σε ένα κακό γήπεδο. Είχε κάποιες φάσεις η Καλλιθέα είχαμε και εμείς κάποιες καλές φάσεις. Θεωρώ ότι το αποτέλεσα είναι δίκαιο. Τώρα κοιτάμε μπροστά το κρίσιμο ματς με τον Εργοτέλη. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση».

*** Να σημειωθεί πως μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο κ. Τζαναβάρας εξέφρασε τόσο τις δικές του ευχαριστίες όσο και του κ. Κασδοβασίλη για την άψογη φιλοξενία της ΠΑΕ Καλλιθέα.

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2013 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep