«Αποτύχατε όλοι σας»

Η Λέσχη Φίλων Δόξας Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε τη διοίκηση της ΠΑΕ φάντασμα...

Τη βαρύτερη εντός έδρας ήττα τα τελευταία 16 χρόνια γνώρισε η Δόξα Δράμας. Οι Μαυραετοί είχαν να δεχτούν τέσσερα τέρματα στο γήπεδό τους από τις 23/10/2005 (5-1 από τα Τρίκαλα) και μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό η Λέσχη Φίλων Δόξας Θεσσαλονίκης έστειλε το μήνυμα...

«Όλοι οι Δοξαίοι είχαμε την δυσάρεστη εμπειρία, να ζήσουμε ένα ακόμα απόγευμα ντροπής! Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Πρωτοτυπία για την ομάδα μας να τελειώσει την χρονιά ένας προπονητής που δεν μας έχει παρουσιάσει τίποτα παρά μόνο δικαιολογίες και ένα πολύ κακό ποδόσφαιρο!

Κάποιοι ποδοσφαιριστές ήρθαν καθαρά για τουρισμό και η αδιαφορία τους είναι τουλάχιστον προκλητική. Διοίκηση-φάντασμα που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι ανακοινώσεις κατά του κόσμου. Στην αρχή μας είπατε ότι στόχος είναι η εξάδα, μετά ο στόχος έγινε η εύκολη παραμονή και τώρα έχουμε την αγωνία των πλέι άουτ. Όπως καταλάβατε αποτύχατε όλοι σας.

Η οργή ξεχειλίζει και αυτά που θέλουμε να πούμε δεν γράφονται! Μείνανε 5 τελικοί, αλίμονό σας αν διανοηθείτε και ρίξετε την ομάδα».

Last modified onΠέμπτη, 22 Απρίλιος 2021 11:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep