«Αξίζαμε βαθμό ή βαθμούς»

Ο Διαγόρας διανύει ένα δύσκολο διάστημα όπως δήλωσε ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Μετά την ήττα (1-0) στα Περιβόλια από τα Χανιά ο προπονητής του Διαγόρα, Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε:

«Η ομάδα μας περνά ένα δύσκολο διάστημα. Θα έλεγα ότι αυτό που λείπει είναι το αποτέλεσμα. Η ομάδα μου έκανε μεγάλη προσπάθεια και άξιζε να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την τεράστια προσπάθειά τους απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος έχει από την αρχή του πρωταθλήματος υψηλούς στόχους, με καλό προπονητή, με καλό ρόστερ.

Μας αφήνει μια πικρία η σημερινή προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να βρεθούμε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά μπήκαν 10-15 λεπτά πολύ καλά, άσκησαν πίεση και κατόρθωσαν με ένα τυχερό γκολ να μπει μπροστά.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην αστοχία που είχαμε εμείς στο πρώτο ημίχρονο και στην κομβική φάση με το τετ α τετ του Αλάεθ. Αν εκεί ισοφαρίζαμε, ίσως η εικόνα του παιχνιδιού να ήταν διαφορετική και να παίρναμε ένα θετικό αποτέλεσμα και για την ψυχολογία και για την προσπάθεια. Είμαστε καλή ομάδα. Διανύουμε ένα δύσκολο διάστημα. Μας λείπει το αποτέλεσμα και αυτό θα επιδιώξουμε να πάρουμε την Τετάρτη, σε ένα παιχνίδι που είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΣάββατο, 03 Απρίλιος 2021 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep