Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παράνομη η διοίκηση Διαγόρα!

Παράτυπη είναι η ΠΑΕ Διαγόρας και η λειτουργία της παράνομη!

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από τότε που ο πρόεδρος του Διαγόρα, Μιχάλης Σταθόπουλος ζητούσε χρήματα για τη μεταγραφή του Άλμπερτ Ρούσσου στη Γιουβέντους. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα από κανέναν, γιατί αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με την υπόστασή της!
Αυτό γιατί στις αρχές εβδομάδας το Υπουργείο Ανάπτυξης έστειλε έγγραφο στην ΕΕΑ σχετικά με τη νομική υπόσταση της ΠΑΕ. Ο Διαγόρας έπρεπε να στείλει στο Υπουργείο μέχρι τις 31/12 τον οικονομικό ισολογισμό της, τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και να ανακοινώσει ημερομηνία Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Παράλληλα, μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου θα έπρεπε η διοίκηση της εταιρείας να αντικαταστήσει τους παραιτηθέντες Νίκο Νικολή και Δημήτρη Διακολουκά από το ΔΣ, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ! Έτσι, η διοίκηση κρίνεται παράτυπη και η λειτουργία της παράνομη…
Όπως είναι φυσιολογικό, η όλη κατάσταση επηρεάζει τις κινήσεις της ΠΑΕ, αφού με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί να προβάλει καμία απαίτηση για περιουσιακά στοιχεία, ούτε να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με φορείς του ποδοσφαίρου και της Πολιτείας για θέματα της ΠΑΕ.

Last modified onΠέμπτη, 10 Μάιος 2012 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep