Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

"Λεφτά δεν υπάρχουν"

Ενα βήμα πριν από τη διάλυση μοιάζει να είναι η ομάδα του Διαγόρα που δεν έχει τον τρόπο να εξασφαλίσει τα χρήματα για την κάλυψη της εγγυητικής της επιστολής. Ενα βήμα πριν από τη διάλυση μοιάζει να είναι η ομάδα του Διαγόρα που δεν έχει τον τρόπο να εξασφαλίσει τα χρήματα για την κάλυψη της εγγυητικής της επιστολής.

Ο Διαγόρας μέρα με την ημέρα πλησιάζει στον γκρεμό και στις 24 Απριλίου στην ΕΕΑ θα έρθει και η "σφραγίδα" του τέλους.

Οι ημέρες που είχαν στη διάθεση τους οι άνθρωποι του Διαγόρα μπορεί να έμοιαζαν πολλές, αλλά τελικά κύλησαν χωρίς να βρεθεί λύση και κυρίως χρήματα για την κάλυψη της εγγυητικής επιστολής. Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν τις τελευταίες ημέρες τρέξει για να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες, αλλά μοιάζει απίθανο πλέον να υπάρξει θετική εξέλιξη και να επιστρέψει η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Η υπόθεση του Διαγόρα δεν απασχόλησε το διοικητικό συμβούλιο της Football League διότι υπάρχει η προθεσμία της 24ης Απριλίου από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να καλυφθούν όλες οι εκκρεμότητες. Μοιάζει εντελώς δύσκολο να συμβεί αυτό και να πάρει όλα τα απαραίτητα έγγραφα η ομάδα του Διαγόρα για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα και μένει πλέον να διαπιστωθεί ποιο θα είναι το μέλλον της από εδώ και πέρα και πως θα οργανωθεί η επόμενη μέρα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep