Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψάχνουν λεφτά στον Διαγόρα

Αίτηση επανεκδίκασης κατέθεσε η ΠΑΕ Διαγόρας, σε μία προσπάθεια να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής.

Παρουσία οργανωμένων φιλάθλων, παλαιών παραγόντων και φίλων της ομάδας, έγινε τη Δευτέρα (20/02) το βράδυ η συνάντηση για τη σωτηρία του Διαγόρα. Το «παρών» έδωσαν οι παλιοί παράγοντες, Μιχάλης Μέντος, Γιάννης Τσιγάρος, ο γενικός αρχηγός, Χρήστος Παλαιολόγος, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θεολόγος Τσιγάρος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ροδίων, Μανώλης Γλυνός.

Αποφασίστηκε να γίνει κρούση σε τοπικούς επιχειρηματίες για να βοηθήσουν οικονομικά, ενώ έγινε γνωστό ότι άμεσα πρέπει να συγκεντρωθούν 30.000 ευρώ για να καλυφθεί η εγγυητική επιστολή και άλλα 2.500 για να ισχύσει η ρύθμιση που έχει γίνει με την εφορία για τη φορολογική ενημερότητα. Μάλιστα, οι φίλοι της ομάδας της Ρόδου από τη συνάντηση που έγινε διαπίστωσαν ότι έχουν τη συμπαράσταση και των τοπικών φορέων (παρότι αυτοί έλαμψαν διά της απουσίας τους) και είναι αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα βρεθεί λύση.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της ΕΕΑ, ο νομικός της ΠΑΕ κατέθεσε αίτηση επανεκδίκασης, όμως κανείς δεν γνωρίζει αν το αίτημα θα γίνει αποδεκτό και αν γίνει πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση. Μέχρι τότε είναι βέβαιο ότι η διοργανώτρια αρχή δεν θα ορίζει αγώνες του Διαγόρα.

 

Last modified onΤρίτη, 21 Φεβρουάριος 2012 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep