Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κλάματα στα αποδυτήρια...

 

Ο γενικός αρχηγός του Διαγόρα, Χρήστος Παλαιολόγος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στους «κυανέρυθρους»

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM ο Παλαιολόγος δεν δίστασε να δηλώσει ότι οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα έκλαιγαν στα αποδυτήρια όταν ενημερώθηκαν ότι ήταν πιθανό το ματς με τον Πιερικό να μην διεξαχθεί.

Αναλυτικά ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Ρόδου δήλωσε: 

Για τη χθεσινή καθυστέρηση έναρξης του αγώνα με τον Πιερικό: «Το πρόβλημα μας το γενικό είναι η διαιτησία και το κομμάτι που πρέπει να τους πληρώσουμε. Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στο Διαγόρα. Ο λογιστής μας ήταν στο εξωτερικό και δεν μας σφράγισαν τα εισιτήρια. Θα ερχόντουσαν καμιά 150αρια άτομα στο γήπεδο και θα μαζεύαμε 1.500 ευρώ. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έρχονται την τελευταία στιγμή στο γήπεδο».

Για την αδιαφορία της κοινωνίας της Ρόδου για την ομάδα: «Οι τοπικοί φορείς δεν ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο. Οι μόνοι που ενδιαφέρονται είναι ο Χρήστος Παπαδημητρίου και ο Δημήτρης Λερογιάννης. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς άλλος να βοηθήσει. Κάποιοι έρχονται στο γήπεδο και δίνουν 200-300 ευρώ για τη διαιτησία. Ως πότε θα συμβαίνει αυτό;».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος αποχώρησης της ομάδας από το Πρωτάθλημα: «Δεν υπάρχει κίνδυνος αποχώρησης της ομάδας. Υπάρχει κάποιος από την Αθήνα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Θα πάμε στη Λάρισα και μετά θα δούμε τις εξελίξεις. Η Καλλονή και ο Πλατανιάς έχουν εξίσου πρόβλημα με την κάλυψη των εξόδων των ταξιδιών της ομάδας. Μαζί με τους παρατηρητές τα έξοδα διαιτησίας ήταν 3.600 ευρώ. Θέλουμε όταν το ματς μας είναι τηλεοπτικό να είναι μεσημέρι και σ’ αυτό πρέπει να βοηθήσει και η τηλεόραση του OTE, έτσι ώστε οι διαιτητές να μην χρειάζεται να διανυκτερεύουν και να υπάρχουν παραπάνω έξοδα».

Για τις επιχορηγήσεις από τον ΟΠΑΠ: «Αυτή τη στιγμή η χορηγία του ΟΠΑΠ είναι στον αέρα. Μέσα στην εβδομάδα θα δούμε τι θα γίνει, όπως έχει πει ο κύριος Καλογιάννης. Το θέμα είναι να τακτοποιηθούν και κάποια θέματα σε ΙΚΑ και εφορία. Η ομάδα έχει 17 παιδάκια από τον Διαγόρα. Πρέπει να βρεθούν χρήματα και να κάνουμε κάποιες μεταγραφές. Χθες οι παίκτες πριν αρχίσει το παιχνίδι έκλαιγαν στα αποδυτήρια».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep