Δανεικό από Athens Kallithea ο Διαγόρας

Η Athens Kallithea παραχώρησε στους Κυανέρυθρους τον 19χρονο Πολωνό αμυντικό, Βίκτορ Ματίγιεβτς.

Έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει παίξει καθόλου στο φετινό πρωτάθλημα παραχώρησε η Athens Kallithea στον Διαγόρα Ρόδου. Πρόκειται για τον 19χρονο Πολωνό αμυντικό, Βίκτορ Ματίγιεβιτς, ο οποίος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από την Ουνία Ταρνόβ. Ο δανεισμός ισχύει ως το φινάλε της σεζόν.

Η ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδας:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει τον δανεισμό του 19χρονου αμυντικού διεθνή με την Εθνική Νέων Πολωνίας Wiktor Matyjewicz στον Διαγόρα της Super League 2 έως το τέλος της σεζόν 2023/24.

Ο Matyjewicz υπέγραψε στην AKFC τον Αύγουστο 2023 έχοντας περάσει την προηγούμενη σεζόν στην Primavera του συλλόγου Hellas Verona. Έχει εκπροσωπήσει την Πολωνία με τις Εθνικές ομάδες Κ18 έως Κ20, ενώ πιο πρόσφατα αγωνίστηκε 90 λεπτά με την Κ20 εναντίον της Ιταλίας τον Οκτώβριο 2023. Καλή επιτυχία, Wiktor».

Ανακοίνωσε εξέδωσε και η ΠΑΕ Διαγόρας:

«Η ΠΑΕ ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή WIKTOR MATYJEWICZ με τη μορφή δανεισμού από την Athens Kallithea fc ! Ο 20 χρόνος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην UNIA TARNOW και στην HELLAS VERONA U19. Επίσης έχει εκπροσωπήσει την ΠΟΛΩΝΙΑ με τις εθνικές ομάδες Κ18 έως Κ20. Η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ εύχεται στο WIKTOR MATYJEWICZ καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας!».

Last modified onΠέμπτη, 04 Ιανουάριος 2024 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep