«Μάγκας Διαγόρας»

Πηγή φωτ.: 12sports.gr Πηγή φωτ.: 12sports.gr

Από τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας είχε ο Διαγόρας σύμφωνα με τον Γιώργο Πάτση.

Απόλυτα επιτυχημένη χαρακτήρισε ο Γιώργος Πάτσης τη φετινή πορεία του Διαγόρα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP Fm 102,4 και την εκπομπή του Μάκη Δούβαλη «Χάσαμε τη μπάλα», χαρακτηρίζοντας μάγκα τον Διαγόρα. Όπως είπε:

«Η πορεία της ομάδας είναι άκρως επιτυχημένη και είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι. Αρχικά ο στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας, κάτι που το καταφέραμε με ευκολία. Μετά θέλαμε να μπούμε στα πλέι-οφ, κάτι που υλοποιήθηκε. Για μας η φετινή χρονιά ήταν αναγνωριστική και στο πλάνο τριετίας που έχουμε θέσει είναι η άνοδος στη Super League 1.

Δεν κρύβω ότι έχει ανοίξει η όρεξη σε όλους μας. Η επιτυχία μας αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Διαγόρας είχε από τα μικρότερα μπάτζετ. Ο Διαγόρας είναι μάγκας με αυτό που έκανε φέτος. Για να έρθει η επιτυχημένη σεζόν, έβαλαν όλοι το χεράκι τους και βοήθησαν σημαντικά. Οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, όσοι βρίσκονται στην ομάδα και ο κόσμος που βοήθησε σημαντικά. Η διοίκηση ήταν από την αρχή δίπλα στην ομάδα, πηγαίναμε παντού και κάναμε ότι περνάει από το χέρι μας για το καλό του Διαγόρα».

Πηγή: 12sports.gr

Last modified onΣάββατο, 24 Απρίλιος 2021 13:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep