Λύτρωση με Ράντι

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκαμψε στην παράταση την αντίσταση της Αταλάντης με 3-2.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στην Αταλάντη και τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν 3-2 στην παράταση και να παίρνουν την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Πόντου.

Καλό ρυθμό είχε από την αρχή το παιχνίδι στην Αταλάντη, με τον Ολυμπιακό Βόλου να ανοίγει το σκορ στο 10’ με τον Σκοπελίτη. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και στο 13’ ο Χαϊκάλης ισοφάρισε σε 1-1. Ο Κουτσιανικούλης ωστόσο στο 20’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους». Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και είχε δοκάρι στο 31’.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 53’ ισοφάρισαν με τέρμα του Μαλισσόβα. Ο Ολυμπιακός Βόλου πίεσε για το γκολ της νίκης, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν τα κατάφεραν και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες και στον έξτρα χρόνο, αλλά ο Ράντι έδωσε τη λύση στο 118’ για τον Ολυμπιακό Βόλου, σκοράροντας για το 2-3, μετά από μπαλιά του Κουτσιανικούλη.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Μακρόπουλος, Πάππος (108’ Ντζιος), Λυτάκης, Τσακανίκας, Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος (56’ Τζιβελέκης), Μαλισσόβας (58’ Σακκάς), Δήμος (46’ Σίδερης), Αντωνίου, Χαϊκάλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Μπουτζίκος, Φαζός, Βοσνακίδης, Τσιάρας (98’ Ρόκας), Στεφάνοβιτς (90’ Τζέφερσον), Σκοπελίτης (58’ Λάσκαρης), Κουτσιανικούλης, Ράντι, Τσίτας.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθήνας)
Βοηθοί: Κολιάκος, Νικολάου (Αθήνας)

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 01:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep