«Καθάρισε» η Καβάλα

Η Καβάλα επικράτησε 2-0 της ΠΑΕ Χανιά και πήρε την πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Καβάλα, η οποία νίκησε 2-0 την ΠΑΕ Χανιά και πήρε το εισιτήριο για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «Αργοναύτες» φάνηκαν πιο έτοιμοι και είχαν καλύτερο ρυθμό από τους Χανιώτες, φτάνοντας στη νίκη με γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Η Καβάλα ξεκίνησε πιο ορεξάτα και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι με την ΠΑΕ Χανιά. Στο 17’ ο Μαρκόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Σωτηράκο και κατέληξε στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη για το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 31’ πέτυχαν το 2-0 με κεφαλιά του Καθάριου. Η ΠΑΕ Χανιά προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή, δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Δήμιζα και να πετύχει κάποιο γκολ.

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Θωμαΐδης (73' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ, Καθάριος (45' λ.τρ. Μελισσόπουλος), Μαρκόπουλος (27' λ.τρ. Παυλίδης).

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος (46' Τζιώρας), Πάνος, Μουμίν, Παναγιωτούδης (65' Βρεττός), Ουνγιαλίδης, Λεοζίνιο (46' Δημητριάδης), Κουσκουνάς, Αρναρέλλης.

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Τοροσιάδης, Ντάβελας (Μακεδονίας)

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 01:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep