Παναχαϊκή με μέταλλο

Η Παναχαϊκή νίκησε 2-1 τον Ιωνικό στη Νεάπολη και προκρίθηκε στην 5η φάση του Κυπέλλου. Γενέθλια με γκολ και ασίστ ο Κυνηγόπουλος!

Αγχώθηκε, αλλά εν τέλει κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο Ιωνικός έδειξε ανταγωνιστικός στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τρίτης (24/09) με την Παναχαϊκή, όμως οι Αχαιοί ήταν αυτοί που προκρίθηκαν (2-1) και θα είναι παρόντες στην κλήρωση της 5ης φάσης. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, ο οποίος ανήμερα των γενεθλίων του σκόραρε και έδωσε μία ασίστ.

Η ομάδα του Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς πήρε κεφάλι στο σκορ στο 17', όταν ο Κυνηγόπουλος έκανε το γύρισμα και ο Μωραΐτης από κοντά βρήκε δίχτυα. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Φουρλάνο στο 27', ενώ στο 38' ο Κολ επιχείρησε να σκοράρει με εκτέλεση κόρνερ. Δύο λεπτά μετά, όμως ήρθε η ισοφάριση με σουτ του Μάναλη εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Σιατραβάνη, αλλά ο τελευταίος πήρε κίτρινη για θέατρο. Τελικά το 1-2 έγινε στο 77'. Ο Κολ εκτέλεσε κόρνερ και ο Κυνηγόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Σούλης είχε σώσει την εστία του σε σουτ του Κρητικού.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Τσιριγώτης (65' Ντάγκας), Γκοτσούλιας, Κρητικός, Καλλέργης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκούφας, Μάναλης (79' Σμυρλής), Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζβέζνταν Μισόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Πατρώνης (46' Μαυριάς), Κολ, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (81' Ιντζόγλου), Μωραΐτης (90' Αντωνακόπουλος).

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Καραθανάσης, Κάλλης (Αν. Αττικής)

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 00:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep