«Καθάρισε» ο Ιάλυσος

Ο Ιάλυσος επικράτησε 2-0 της ΠΣ Σπάρτης και προκρίθηκε στη δ’ φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα.

Παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού, ο Ιάλυσος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 επί της ΠΣ Σπάρτης και την πρόκριση στη δ’ φάση του Κυπέλλου. Επόμενος αντίπαλος για τους «τοξοβόλους» είναι η Κέρκυρα, όπου θα την υποδεχτούν την επόμενη εβδομάδα στη Ρόδο.

Οι παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου ήταν πιο κινητικοί και στο 26’ κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή του Αυγενικού από τον Αναστασάκο. Ο Σερτζίνιο ευστόχησε από την άσπρη βούλα, για το 0-1. Ο Ιάλυσος είχε τον έλεγχο του αγώνα και πίεζαν, φτάνοντας σε ένα ακόμη γκολ στο 41’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νατσιόπουλου για το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σπάρτη ανέβασε στροφές και προσπάθησε να γίνει απειλητική, με τους Ροδίτες να παραχωρούν γήπεδο και να στοχεύουν στη διατήρηση του υπέρ τους σκορ. Ο Ανδρούτσος δήλωσε παρών σε κάποιες στιγμές που χρειάστηκε και το παιχνίδι έληξε με τον Ιάλυσο να πανηγυρίζει την πρόκριση.

ΠΣ Σπάρτη (Μίκι Τσίρκοβιτς): Τσιζνιέφσκι, Κακάμης, Παναγιωτίδης (66’ Πλατάνας), Μπανούσης, Κοντογιάννης (46’ Σικαλόπουλος), Σωτηρόπουλος, Τσιμικλής, Κάρδαρης, Αναστασάκος (46’ Ζαραφέτας), Γεμιστός, Σαμπατάκος.

Ιάλυσος (Σάκης Παπαβασιλείου): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Πατινιώτης, Γιώργου (90+2’ Χειμωνέττος Κ.), Ρεκλείτης, Αυγενικού, Νατσιόπουλος (88’ Τερζίου), Μαρτσάκης (82’ Παπαδόπουλος), Σερτζίνιο, Μαραγκουδάκης.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep