Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απόλλων στα Τρία Πέντε Πηγάδια

Στα Τρία Πέντε Πηγάδια είναι η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του που θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Αυγούστου. Στα Τρία Πέντε Πηγάδια είναι η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του που θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Αυγούστου.

Η αποστολή της Ελαφράς Ταξιαρχίας έφτασε στο προπονητικό κέντρο που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το απόγευμα της Δευτέρας 13 Αυγούστου έφτασε η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης στα Τρία Πέντε Πηγάδια που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν ταξίδι 7,5 ωρών με το λεωφορείο και συνάντησαν εκεί τον προπονητή της ομάδας Αλέκο Βοσνιάδη και τον τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη που αναχώρησαν από την Θεσσαλονίκη για τη Νάουσα.

Στην αποστολή θα βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές της ομάδας μαζί με τον 19χρονο επιθετικό Σελμανάι που προέρχεται από τον Απόλλωνα 2006 και δοκιμάζεται από την αρχή της προετοιμασίας. Οι Αντωνόπουλος, Διαμαντίδης, Διαμάντης, Δημογιάννης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Καραχάλιος, Κωνσταντίνου, Κύργιας, Κοτταράς, Κορώνης, Κρουσταλέλης, Μανιάς, Μένιος, Ντουτσαρίδης, Παπαδιώτης, Τομαράς, Τσιλιγκίρης, Χατζηζήσης, Χιντζίδης και Τσεμπερίδης είναι οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα δουλέψει ο Αλέκος Βοσνιάδης μέχρι τις 28 Αυγούστου.

Την Τρίτη 14 Αυγούστου θα βρίσκεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια και ο Στάθης Καραμαλίκης που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στις 16 Αυγούστου θα ανέβει και ο Γιάννης Κατσίκης που έχει πάρει άδεια για προσωπικούς λόγους.

Last modified onΠέμπτη, 16 Αύγουστος 2012 14:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep