Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αρχισαν τα ραντεβού

Οι ποδοσφαιριστές που ήταν πέρσι στην ομάδα έχουν δεχθεί κρούση ήδη από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ώστε να μάθουν τις προθέσεις τους. Οι ποδοσφαιριστές που ήταν πέρσι στην ομάδα έχουν δεχθεί κρούση ήδη από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ώστε να μάθουν τις προθέσεις τους.

Στον Απόλλωνα ο Ερασιτέχνης έχει αναλάβει δράση και ήδη άρχισαν τα ραντεβού με ποδοσφαιριστές που ήταν πέρσι στο ρόστερ.

Το διοικητικό θέμα ξεκαθάρισε κατά ένα μεγάλο ποσοστό με την μεταβίβαση των μετοχών του Σταμάτη Βελλή στον Ερασιτέχνη και πλέον μπαίνει σε δράση το αγωνιστικό. Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν αρχίσει ήδη τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ για να μάθουν τις προθέσεις τους και αν είναι διατεθειμένοι να μείνουν στην ομάδα με λιγότερα χρήματα.

Η υπόθεση της μεταβίβασης από τον Ερασιτέχνη σε νέο επιχειρηματικό σχήμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, αφού υπάρχει η πιθανότητα να τρέξει η ομάδα με τους ανθρώπους του Γυμναστικού συλλόγου και την συνεργασία με τους παράγοντες που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον για να ασχοληθούν και να δώσουν χρήματα σε πρώτη φάση για να κινηθεί η ομάδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep