«Ποτέ δεν ήταν προχωρημένο του Τσόρι»

Στον Απόλλωνα Σμύρνης τονίζουν ότι δεν έχει υπάρξει κάποια προσέγγιση με την πλευρά του Αργεντίνου.

Το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκες ακούγεται έντονα για τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά και το «διαζύγιο» του με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη στην υπόθεσή του πόσω μάλλον προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 36χρονος Αργεντινός άσος είχε προταθεί στους «κυανόλευκους» αρκετό καιρό πριν αποδεσμευτεί από την ομάδα του Πειραιά, όπως επίσης και ακόμα δύο συμπατριώτες του. Μετά και την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, η υπόθεση του ήρθε και πάλι στην επιφάνεια.

Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» ούτε αισιόδοξοι αλλά ούτε και απαισιόδοξοι είναι για τον Ντομίνγκες, τονίζοντας πάντως πως το θέμα ουδέποτε ήταν τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάζεται από τα διάφορα δημοσιεύματα. Μάλιστα υπογραμμίζουν ότι το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, αλλά ούτε και προσέγγιση με την πλευρά του παίκτη.

Παράλληλα όμως σημειώνουν πως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να επέλθει «γάμος», ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι, κάτι που δεν θα είναι πάντως εύκολο, αφού το κασέ του 36χρονου μεσοεπιθετικού είναι υψηλό.

Last modified onΤρίτη, 20 Ιούνιος 2017 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep