Μάντζιος για Τσόρι, Καμπιάσο!

Ο προπονητής του Απόλλωνα ρωτήθηκε αν ισχύουν τα περί ενδιαφέροντος για παίκτες όπως ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Εστεμπάν Καμπιάσο.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθό ΑΡΤ Fm έδωσε την Παρασκευή (09/06) ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε για τη φετινή πορεία και την επόμενη σεζόν στη Super League, όμως εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε η τοποθέτησή του σχετικά με το ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές όπως ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Εστεμπάν Καμπιάσο.

Ρωτήθηκε, λοιπόν, ο Μάντζιος αν έχουν βάση οι πληροφορίες περί ενδιαφέροντος για τους δύο Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από τον Ολυμπιακό και ο ίδιος επιβεβαίωσε, τονίζοντας ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει παίκτες τέτοιου βεληνεκούς. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Δεν είναι εύκολες περιπτώσεις και χρειάζεται σωστό τάιμινγκ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο και βάσει των δυνατοτήτων μας. Θα είναι τιμή για την οικογένεια του Απόλλωνα να έρθουν παίκτες τέτοιου βεληνεκούς. Πρέπει να περιμένουμε. Δεν είναι κάτι προχωρημένο ή ανακοινώσιμο. Δεν είναι εύκολες περιπτώσεις. Τα δεδομένα είναι μεγάλα για μία ομάδα. Αν υπάρχουν παράθυρα ανοικτά για μία τέτοια κίνηση και υπάρχει η δυνατότηα, τότε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 10 Ιούνιος 2017 02:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep