Με τη «βούλα» Μενδρινός

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης και επίσημα ο 32χρονος πρώην άσος του Πλατανιά. Ανανέωσε ο Κονέ.

Μεγαλώνει η οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης. Μετά την επισημοποίηση της έλευσης του Γιώργου Κασναφέρη στο πόστο του Εκτελεστικού Διευθυντή, οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την Τετάρτη (24/05) την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Κώστα Μενδρινό, ένα θέμα που είχε τυπικό χαρακτήρα.

Ο 32χρονος πρώην άσος του Πλατανιά αγωνίστηκε τα τελευταία 3,5 χρόνια στην ομάδα των Χανίων καταγράφοντας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 27 συμμετοχές και 2 τέρματα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ήταν η εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Κώστας Μενδρινό. Ο γεννημένος στις 28 Μαΐου 1985, μέσος, εφέτος αγωνίστηκε στον Πλατανιά ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναχαϊκή, Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό, Ατρόμητο και Ολυμπιακό».

Παράλληλα ωστόσο μετά και την ανανέωση του Χρήστου Αλμπάνη με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» μέχρι το 2020, ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι της ανανέωσης του Εμάνουελ Κονέ, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης για τα επόμενα δύο χρόνια.«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμα δυο χρόνια με τον ποδοσφαιριστή, Εμμανουέλ Κονέ», ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Last modified onΤετάρτη, 24 Μάιος 2017 15:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep