Ανέλαβε Απόλλωνα ο Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τη νομική υπεράσπιση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Ο Απόλλων Σμύρνης ανέθεσε στον Αλέξη Κούγια την υπεράσπισή του «για τη σκευωρία την οποία προσπαθούν παρασκηνιακοί κύκλοι του ποδοσφαίρου να κατασκευάσουν εις βάρος του». Όπως ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος, η εντολή που έχει είναι να στραφεί «στα ποινικά δικαστήρια και στις πειθαρχικές επιτροπές σε βάρος του οποιοδήποτε φυσικού και ηθικού αυτουργού κρύβεται πίσω από αυτή τη σκευωρία».

Υπενθυμίζεται ότι ο παρατηρητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης ανέφερε προπηλακισμό από παίκτη και παράγοντα της Ελαφράς Ταξιαρχίας, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ να περνά στην αντεπίθεση μέσω του Fl News και την ομάδα να βγάζει ανακοίνωση μιλώντας για αβάσιμα σενάρια αφαίρεσης βαθμών.

Το δικηγορικό γραφείο του Κούγια ανέφερε: «Το Δικηγορικό μας Γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ για την αντιμετώπιση της σκευωρίας, την οποία προσπαθούν παρασκηνιακοί κύκλοι του ποδοσφαίρου να κατασκευάσουν εις βάρος της μετά τα όσα συνέβησαν στον πρόσφατο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Η εντολή, την οποία έχουμε λάβει από την ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, είναι να στραφούμε με κάθε νόμιμο τρόπο τόσο στα ποινικά Δικαστήρια όσο και στις πειθαρχικές επιτροπές του ποδοσφαίρου εις βάρος του οποιουδήποτε φυσικού και ηθικού αυτουργού κρύβεται πίσω από αυτή τη σκευωρία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 05 Μάιος 2017 22:15

3 comments

  • ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σάββατο, 06 Μάιος 2017 14:40 Comment Link

    Καποιοι έχουν βάλει στόχο το πρωτάθλημα να παιχθεί στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους γιατι απλά δεν έχουν ομάδα!

  • george
    george Σάββατο, 06 Μάιος 2017 02:07 Comment Link

    Πάντως λιγο περίεργο δεν είναι να αναλαμβάνει τις πιο περίεργες και βρώμικες υποθέσεις στη β ο Κούγιας και μάλιστα υπερασπίζοντας δύο ανταγωνίστριες ομάδες με τον ίδιο στόχο. Η πρώτη δεν εκδικάστηκε καν ενώ και ο ίδιος ο Κούγιας πριν την αναλάβει είχε πεί δημόσια οτι έχει βάση και υπάρχει πιθανότητα τιμωρίας στη Λαμία. Λογικά και τη δεύτερη τη βλέπω να καταλήγει κάτω απο το χάλι ή να θάβεται βαθιά σε κανένα λάκο. Εξάλλου δεν έγινε και κάτι ενα ψευτικό πέναλτι πήρε ο απόλλων και κατα τα λεγόμενα του παρατηρητή επιτέθηκαν παίκτες και παράγοντες του απόλλων στον διαιτητή. Ψιλοπράγματα... Ελλαδα είμαστε!

  • Alex
    Alex Σάββατο, 06 Μάιος 2017 00:26 Comment Link

    Υπάρχει σχέση μεταξύ Νύκταρη,που το τελευταιο καιρο συνεργαζεται με τον Καρυπιδη στον Αρη και με τον παρατηρητη του αγωνα...οπως αναφερουν ¨κακες γλωσσες ¨΄ σε Κρήτη και Αθήνα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep