«Βαθμός - χρυσάφι»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τη σπουδαιότητα του βαθμού στο Ηράκλειο.

Ο Απόλλων Σμύρνης απέσπασε «χρυσή» ισοπαλία με τον ΟΦΗ και ο Άκης Μάντζιος ανέφερε μετά το ματς: «Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα και έπαξε παθιασμένα. Έχει μεγάλη ιστορία και ποιότητα. Είναι ένας σημαντικός ο βαθμός και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις.

Ο ΟΦΗ απείλησε με στημένα και είχαμε και μεις φάσεις. Ήταν ένα δυνατό ματς. Μας πίεσε αλλά πήραμε ένα βαθμό – χρυσάφι. Το ματς κρίθηκε στην λεπτομέρεια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Οτι έγινε εξώ αγωνιστικά θα τα κρίνεται εσείς. Δεν θέλει κανένας να βλέπει τέτοιες εικόνες στα γήπεδα γενικά. Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για το πέναλτι, δεν φαίνεται. Εμείς δεν έχουμε διαιτητική εύνοια φέτος. Έχουμε πάρει βαθμούς και νίκες μετά το 80′».

Πηγή: gentikoule.gr

Last modified onΣάββατο, 29 Απρίλιος 2017 20:59

1 comment

  • ΔΗΜΗΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤ.
    ΔΗΜΗΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤ. Σάββατο, 29 Απρίλιος 2017 21:24 Comment Link

    TO ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ "ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ [ΜΑΙΜΟΥ] ΠΕΛΑΛΤΙ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ [ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΙΣΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ]. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΠΑΛΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ, ΕΝΩ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ. ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ κ.ΜΑΝΤΖΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ-ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΣΑΣΤΕ; ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΑΛΜΠΑΝΙΚΑ" ΠΕΝΑΛΤΙ. ΕΑΝ ΣΦΥΡΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ. ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ κ.ΜΑΝΤΖΙΟ;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep