Έμεινε εκτός ο Αλμπάνης

Καρέ απόντων για τον Άκη Μάντζιο στην προσπάθεια του Απόλλωνα να συνοδεύσει τη διεύρυνση του αήττητου σερί με τρίποντο.

Η εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Παναιγιάλειο άφησε τον Απόλλωνα Σμύρνης δύο πόντους πίσω από την κορυφή και μείωσε τη διαφορά από την 3η θέση στους έξι πόντους. Έτσι, στην αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League που θα ανοίξει το Σάββατο (18/03, 15:00 ΕΡΤ) στη Ριζούπολη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα κυνηγήσει την επιστροφή στις νίκες. Εννοείται ότι στόχος των «κυανόλευκων» είναι να «καθαρίσουν» γρήγορα την υπόθεση - τρίποντο, αφού ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

Σε ό,τι αφορά στις απουσίες, όπως αναμενόταν ο Αλμπάνης έμεινε εκτός επιλογών του Άκη Μάντζιου, προκειμένου να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας. Ανέτοιμοι είναι οι Τζάνης, Κάσσος, Σιατραβάνης, ενώ στην αποστολή δεν αναμένεται να μπουν και οι τερματοφύλακες Μαυρίδης, Γεωργακόπουλος. Η αποστολή θα γίνει γνωστή πριν τη σέντρα. Σημειώνεται ότι μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (17/03) που έγινε στη Ριζούπολη, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος γευμάτισαν σε ιταλικό εστιατόριο.

Οι διαθέσιμοι για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας είναι οι: Χιώτης, Ταΐρης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Χιντζίδης, Μπαρτολίνι, Κρητικός, Ρομάνο, Τσιάρας, Κονέ, Ομπόντο, Διαμαντόπουλος, Περογαμβράκης, Πετρόπουλος, Μπαρμπόσα, Καλλέργης.

Last modified onΠαρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep