Μαγνητική ο Αλμπάνης

Για θλάση πρώτου βαθμού κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις. Τουλάχιστον 20 ημέρες εκτός ο Κάσσος.

Δύο προβλήματα μέτρησε ο Άκης Μάντζιος από τη σαββατιάτικη (04/03) με τη Σπάρτη στη Ριζούπολη (1-0). Σοβαρότερος φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Χρήστου Αλμπάνη, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο πόδι του και την Κυριακή (05/03) υποβλήθηκε σε υπέρηχο. Ωστόσο δεν έδειξε κάτι και τη Δευτέρα (06/03) ο επιθετικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα κάνει μαγνητική προκειμένου να φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και να εξακριβωθεί το διάστημα της αποχής του. 

Παράλληλα, ο Γιώργος Ντάσιος δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και οι κράμπες, που ουσιαστικά έχει, δεν θα τον κρατήσουν μακριά από το γήπεδο. Από εκεί και πέρα, ο Πασχάλης Κάσσος, που αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης (02/03) με πρόβλημα στους κοιλιακούς, θα μείνει εκτός γηπέδων για είκοσι τουλάχιστον ημέρες. Τις επόμενες ημέρες ο 24χρονος μέσος θα ξεκινήσει συντηρητικό πρόγραμμα.

Η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης θα απολαύσει το ρεπό της την Κυριακή (05/03) και την Δευτέρα (06/03) οι «κυανόλευκοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο το Σάββατο 11 Μαρτίου.

Last modified onΚυριακή, 05 Μάρτιος 2017 15:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep