Ποινή... χάδι σε Πετρόπουλο

Ο Αντώνης Πετρόπουλος θα χάσει μόνο ένα ματς του Απόλλωνα Σμύρνης.

Με «καμπάνα» τεσσάρων αγωνιστικών κινδύνευε ο Αντώνης Πετρόπουλος εξαιτίας της μούντζας στον δεύτερο επόπτη του αγώνα του Απόλλωνα απέναντι στον Άρη. Ωστόσο, ο αθλητικός δικαστής τον τιμώρησε μόλις με μία αγωνιστική και 32 ευρώ πρόστιμο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ποινολόγιο το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο δεν αναφέρει πουθενά ότι ο φορ των «κυανόλευκων» έκανε χειρονομία προς τον βοηθό διαιτητή και έτσι θα χάσει μόνο την αναμέτρηση του Σαββάτου (18/02) με τον ΑΟ Χανιά.

Last modified onΠαρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 12:59

2 comments

  • ΚΟΛΚΣΟΙΙΞΝ
    ΚΟΛΚΣΟΙΙΞΝ Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 19:56 Comment Link

    ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΛΈΓΕΤΑΙ;

  • Επαμεινώνδας [Νώντας]
    Επαμεινώνδας [Νώντας] Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 18:51 Comment Link

    Για μάθε νοήμονα άνθρωπο-φίλααθλο, εδώ προκύπτει σαφέστατα πως και οι δυο εμπλεκόμενοι,, ήτοι τόσο αυτός που συνέταξε το Φύλλο αγώνος και μάλλον το έπραξε εσκεμμένα, όσο και ο αθλητικός δικαστής, που ενώ βλέπει ιδίοις όμμασι σε πολλές φωτογραφίες τον παίκτη να μουτζώνει και με τα 2 χέρια [εκτός κι άν η μούτζα είναι 2πλή, ήτοι και με τα 2 χέρια, μειώνεται η ποινή της] τον επόπτη, εν τούτοις εθελοτυφλεί, για λόγους ασφαλώς ευνοήτους. Διότι έστω κι άν δεν αναγράφεται η πράξη αυτή στο Φ.Α., όφειλε, ή μάλλον είχε υποχρέωση, να κάνει χρήση του βίντεο ή των φωτογραφιών και να πράξει ως αδέκαστος δικαστής εάν ήτο, το αυτονόητο, που όλοι γνωρίζουν ποιά ποινή έπρεπε να του επιβληθεί και παράλληλα να τιμωρηθεί και ο συντάκτης του Φ.Α. παραδειγματρικά. Μόνον ΄λετσι θα ξεβρωμίοσει το ποδόσφαιρο εάν κόπτονται, αλλά απ΄ότι φαίνεται,, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας "Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει". Εκτός κι άν κάποιοι πιστεύουν, πως εμείς οι απλοί φίλαθλοι, βόσκουμε τον 21-ο αιώνα, κουτόχορτο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep