Να εξαντλήσει τις πιθανότητες

Πιθανές αλλαγές στον Απόλλωνα για το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Το τρίποντο σε βάρος του Παναθηναϊκού θα διεκδικήσει την Πέμπτη (15/12, 19:30) ο Απόλλων Σμύρνης, ώστε να περάσει στους «16» του Κυπέλλου. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υποδέχεται στη Ριζούπολη τους «πράσινους» και παρότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να πάρει το εισιτήριο ακόμα και με ισοπαλία, θα τα δώσει όλα για να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και ό,τι προκύψει.

Είναι, πάντως, πιθανό να γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα από πλευράς Δημήτρη Σπανού. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε και δεδομένα απών θα είναι μόνο ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης.

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια, η ΠΑΕ ενημέρωσε:

«Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, (Πέμπτη, 15/12/2016, 19:30) για την 3η αγωνιστική ημέρα, της 2ης φάσης, του Κυπέλλου Ελλάδας, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 11:00 στα γραφεία της ΠΑΕ, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» και από τις 17:30 στα εκδοτήρια. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ) και από τη Θύρα 10 (τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ). Εκδοτήρια εισιτήριων για τις συγκεκριμένες θύρες θα λειτουργήσουν έξω από τις Θύρες 3 και 10. Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας».

Οι τιμές έχουν ως εξής:

Θύρα Ε: 20 ευρώ
Θύρα 1Α,1Β, 2Α,6: 10 ευρώ
Θύρα 3: 5 ευρώ
Θύρα 10: 15 ευρώ

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών. Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνεται από τη Θύρα 1.

Εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργήσει στην είσοδο της Θύρας 1. Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου».

Last modified onΤετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep