Πλήρης ο Απόλλων

Στο γήπεδο θα βγει η 18άδα του Απόλλωνα για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ενισχυμένος σε σχέση με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα παραταχθεί το Σάββατο (10/12, 15:00 ΕΡΤ3) ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της και να υποχρεώσει τον Αγροτικό Αστέρα στη δεύτερη διαδοχική του ήττα στη Football League. Μάλιστα, ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός μπορεί να υπολογίζει στους Ντάσιο, Κονέ.

Ο πρώτος αποθεραπεύτηκε και ο δεύτερος εξέτισε την ποινή του, οπότε αμφότεροι θα επιστρέψουν στην αποστολή, η οποία θα γίνει γνωστή λίγο πριν τη σέντρα. Εκτός πλάνων θα βρίσκεται μόνο ο ανέτοιμος Αλέξανδρος Περογαμβράκης.

Η ΠΑΕ, τέλος, ανακοίνωσε σχετικά με τα εισιτήρια: «Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, (Σάββατο, 10/12/2016, 15:00) για την 5η αγωνιστική ημέρα, του πρωταθλήματος της Football League, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 13:00. Οι φίλοι του Αγροτικού Αστέρα που θα βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. Εκδοτήριο εισιτήριων θα λειτουργεί στη Θύρα 4 (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ). Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2016 22:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep